N.H.D. Zwaag Open 2019

Beste biljartvrienden.

Ook dit jaar organiseren wij weer het NHD Open Toernooi. Als je denkt dat je met leuke geldprijzen naar huis kunt gaan, doe dan mee! Je kunt je inschrijven voor libre, bandstoten en driebanden klein. Iedereen mag meedoen, biljartkleding niet verplicht. Er zijn weer leuke geldprijzen te winnen:

1e prijs € 75,00, 2e prijs € 50,00, 3e prijs € 25,00 en de 4e t/m 8e prijs € 10,00

Het inschrijfgeld per spelsoort bedraagt € 7,50

1 t/m 5 april wordt er driebanden gespeeld, 8 t/m april 12 libre en als laatste 15 t/m 19 april bandstoten. Er wordt gespeeld in poules met 3 of 4 personen. Na elke ronde vallen er een aantal spelers af tot er 8 deelnemers overblijven. Zij spelen de finale.

De wedstrijdleiding behoudt wel het recht om deelnemers die zich met een te laag moyenne hebben ingeschreven te verhogen. Uiteraard in overleg met de betrokken deelnemer. In alle andere gevallen beslist de wedstrijdleiding.

Heb je belangstelling, geef je op bij Wim Knol:

E-mail: wam.knol@quicknet.nl
Post: W.A.M. Knol, Binnenplaats 37, 1695 JJ Blokker.
U kunt ook hier het inschrijfformulier downloaden.

Graag duidelijk en naar waarheid invullen:

Spelsoort Moyenne
Driebanden klein, minimaal 0,350. Moyenne:
Llibre: Moyenne:
Bandstoten: Moyenne: